miercuri, 1 octombrie 2014

Webstock 2014 - Reacţii

Într-una dintre postările precedente vă vorbeam despre Webstock, un eveniment care a reunit reprezentanţi social-media din toată ţara. Personal am fost foarte încântat de modul în care a fost gândit şi organizat acest eveniment.
Şi se pare că nu am fost singurul care a avut o astfel de părere. Despre eveniment au mai scris şi câţiva dintre cei prezenţi: Daniel, Minerva, Sergiu
În cadrul evenimentului au fost prezentate şi câteva proiecte ale unor sponsori ai evenimentului sau ale unor invitaţi speciali J. Un astfel de proiect este cel al unora dintre cei mai cunoscuţi bloggeri Răzvan Exarhu si Adrian Hadean care şi-au propus să facă o hartă gastronomică a României (sper că am înţeles bine ideea lor). Proiectul a fost sprijinit de către cei de la Vodafone şi constă în organizarea unui tur culinar, pentru descoperirea celor mai bune reţete tradiţionale autentice. Pentru a putea vedea câteva dintre isprăvile lor au creat şi un filmuleţ pe care l-au postat pe internet. Iar pentru cei mai pasionaţi au creat şi aplicaţii, pentru sistemele android.
Pentru cei care deţin un blogg şi care doresc să se implice mai serios în aceasta activitate şi caută diferite colaborări exista posibilitatea de a completa un formular, iar datele furnizate să ajungă la sponsorii Webstock, care vă vor putea contacta în vederea unor viitoare colaborări.
Totodată a mai fost publicat şi un studiu care prezintă o analiză cantitativă a nivelului salarial al celor ocupaţi în Social Media, care a fost completată cu date obţinute în urma unor discuţii şi informaţii oferite de 10 companii care recrutează şi angajază în acest domeniu. Rezultatele le puteţi găsi aici şi reliefează faptul că acest sector, al Social Media, este într-o continuă ascensiune, reuşind să atragă resurse importante, iar perspectivele  sunt dintre cele mai optimiste.
Pentru a vă putea convinge de succesul major al evenimentului puteţi viziona pozele de pe site-urile partenerilor Webstock:
-          HP
-          Lumia735
-          Bitdefender
-          DragosAsaftei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu