joi, 13 noiembrie 2014

Susţinere pentru diaspora

În data de 14.11.2014 Asociaţia Evolve îi invită pe cei care Susţin dreptul la vot în condiţii decente pentru românii din diaspora, la o Plimbare în Piaţa Mihai Viteazul, începând cu orele 18:00. Membrii asociaţiei vor discuta cu cei care se li vor alătura acestei plimbări pe teme diverse, începând cu dreptul de a vota pentru orice cetăţean român şi continuând cu teme legate de democraţie. Se pot alege şi alte subiecte în legătură directă cu cele enunţate anterior. Nu de alta, dar să facem plimbarea mult plăcută şi utilă.
Trebuie menţionat şi faptul că s-au facut şi demersuri pentru organizarea unor manifestaţii publice care să susţină Dreptul la vot, al românilor aflaţi în afara graniţelor ţării, dar toate aceste demersuri au fost respinse şi nu s-a acordat aviz pentru desfăşurarea lor, aşa cum s-a întâmplat în ale oraşe ale României. O singură astfel de solicitare a primit aprobarea de a se desfăşura, cu condiţia ca ea să aibă ca punct de desfăşurare Parcul Nicolae Romanescu – zona Velodrom. În cele din urmă organizatorii au decis să renunţe la această din urmă locaţie, considerând-o improprie derulării unor astfel de evenimente.
Şi pentru a nu se pierde oportunitatea de a se întâlnii cu susţinătorii democraţiei şi a drepturilor constituţionale, din Craiova şi nu numai, s-a decis de comun acord, cu o parte dintre cei care-şi anunţaseră iniţial prezenţa la miting, să ieşim la o PLIMBARE de socializare J
Ca să nu mai lungim taina prea mult, vă spun doar atât: ne vedem vineri 14 noiembrie, în Piaţa Mihai Viteazul la o Plimbare în care ne vom cunoaşte şi vom dezbate temele mai sus menţionate.



PS: puteţi veni cu mamă, tată, fraţi, bunici, chiar şi caţelul şi purcelul, pentru că e bine să fim cât mai mulţi la această plimbare în fosta Piaţă a Prefecturii şi să vă ascultăm părerile şi opiniile, pentru că pentru noi contează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu