miercuri, 2 septembrie 2015

ACTIVITĂȚI BLOGOSLOVITE - bloggeri în offline

Și pentru că vorbeam de faptul că bloggerilor din Craiova le place să petreacă foarte mult timp și în offline, acum am încă o dovadă. În week-end-ul trecut s-a desfășurat o competiție caritabilă – Cupa devolei pe nisip, care își propunea strângerea de fonduri pentru renovarea unei școli din Republica Moldova și astfel să susținem studiul în limba română și în țara vecină/ soră.
La un astfel de eveniment nu putea lipsi AsBO, adică Asociația Bloggerilor Olteni. Participarea noastră a fost destul de spectaculoasă, reușind să ajungem în sferturile de finală ale competiției. Nu este rău, având în vedere că mulți dintre noi (adică toată echipa de volei a bloggerilor) au job-uri sedentare, cu multă muncă de birou și unii sunt trecuți de 40 de ani (vârsta fiind doar biologică, ei fiind mici copii pe interior și sprinteni la exterior). Am avut și tricouri personalizate.


Personal, am ținut cu 2 sau chiar 3 echipe, am și jucat pentru două dintre ele – AsBO și Allons-y – asociația unde lucrez. Cea din urmă – pentru că are mulți pasionați de sport și oameni activi în tot ce înseamnă inițiativă civică, a fost prezentă la start cu două echipe – Allons-y și Eurostar (grupul informal al acesteia). Atât AsBO cât și Eurostar au ajuns în sferturile de finală ale competiției. Eurostar a trecut în optimi de Allons-y, după un meci fratricid.
Având în vedere că a fost o competiție amicală fairplay-ul și voia bună au fost la ele acasă.
           Competiția a fost câștigată de echipa Colegiului Nicolae Titulescu (care are și clase de sportivi – voleibaliști), după ce i-au învins în finală de Noobs (cei care trecuseră în sferturi de echipa bloggerilor).

Pentru a demonstra că bloggerii iubesc și sportul nu doar calculatorul, ne vom întâlni sâmbătă în Parcul Nicolae Romanescu la un cros caritabil. Evenimentul va începe la ora 9:00 din față de la Ciobănașul.  Pentru cei care doresc să participe la cros invitația rămâne deschisă, iar pentru cei mai comozi o invitație la alergatul cu privirea J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu